Couleur Caramel

 

Een behandeling is niet compleet zonder een mooie verzorgende make-up.

Het maakt de verzorgende behandeling af!

Couleur Caramel heeft een ruime keus aan verschillende make-up producten in een groot assortiment kleuren. Alleen al meer dan 100 kleuren oogschaduw!

Het bijzondere is dat de lijn een hoog gehalte plantaardig actieve bestanddelen bevat die de huid verzorgen. Schadelijke stoffen, parabenen, minerale oliën,

PEG en dierlijke grondstoffen zitten er niet in. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en verkregen uit Fare Trade.

Door het toepassen van moderne technieken zijn de kleuren heel intensief en daardoor zuinig in gebruik. Een prachtig product voor een eerlijke prijs.

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest. Alle verpakkingen zijn van gerecycled materiaal.Download hier de productcatalogus met informatie over producten en ingrediënten.
Heeft u interesse in make-up van Couleur Caramel; bel of mail ons gerust voor een afspraak of informatie.

 

Leer de fijne kneepjes van een mooie make-up!

Wilt u meer weten over hoe u een mooie make-up aanbrengt? Dan is een workshop misschien iets voor u. Dit kan met een paar vriendinnen of collega’s. U kunt uzelf ook alleen opgeven voor een workshopavond. Met maximaal 4 personen per avond kunt u deelnemen.

Tijdens de workshop, waarin u vooral zelf aan de slag gaat, krijgt u persoonlijk advies, tips en trucs en krijgt u stap voor stap uitleg over het aanbrengen van een mooie, egale, passende make-up. U krijgt uitleg van reiniging tot aan de finishing touch van de make-up. Kosten €25,- per persoon.Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en we laten u natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Voor iedereen is er na afloop een presentje.In overleg kan de workshop ook eventueel bij u thuis gegeven worden.Bent u enthousiast geworden, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of per e-mail.