S.P.A.-aromatherapie

 

Alle producten van S.P.A. geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties gestimuleerd. Uw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed.

 

Hoe kan dat?

Etherische oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen heen te dringen. Zo worden de huidlagen bereikt waar de oorzaak van de huidige conditie ligt.Alle behandelingen en producten worden specifiek op uw huid en conditie afgestemd. Producten voor thuisgebruik worden speciaal voor u gecombineerd.

 

 

De oorsprong
Aromatherapie mag dan de laatste jaren een steeds grotere vlucht nemen, de wortels liggen al in het oude Egypte. Daar werden

balsemachtige stoffen, oliën en kruiden dagelijks gebruikt. Ook voor schoonheidsverzorging. Op talloze hiëroglyfen zijn afbeeldingen te zien van verschillende recepten voor het mengen van etherische oliën.  Deze bewezen ook goede diensten bij het genezen van allerlei aandoeningen. Ook tegenwoordig worden etherische oliën gebruikt voor

 


Waarom Société Provençale d’Aromatherapie?

Voor verschillende doeleinden; voor de gezondheid, voor schoonheid, voor welzijn, in de keuken en in parfums. Omdat u een mooiere huid wil zonder inspuiting, (agressieve) apparatuur, chemische ingrediënten en minerale oliën.

 

Daarom kiest u voor 100% natuurlijke producten met een hoog gehalte actieve werkstoffen die echt iets doen. Alle producten van S.P.A-aromatherapie geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd. Uw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed en ziet er zichtbaar beter uit.

 

Verzorging op maat

Producten op maat: Huid couture. Bij S.P.A.-aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium gemengd in samenstellingen die zijn afgestemd op een optimale werking voor diverse huidcondities.

Dit in combinatie met verzorging ‘van binnenuit’ geeft een zichtbare verbetering van uw huid.

Daarnaast kunnen wij voor u een product op maat mengen. Een uniek product voor uw unieke huid. Ook de behandeling in de salon is volledig afgestemd op wat uw huid op dat moment nodig heeft. Er zijn geen ‘standaard behandelingen’ bij S.P.A.-aromatherapie.

 

Maximaal resultaat?

Verzorg de huid van buitenaf en van binnenuit.

Bewezen is dat alleen huidverzorging niet het meest optimale resultaat geeft om een betere huidconditie te krijgen. Want waarom is de huid in de conditie zoals hij is: Als je dat antwoord weet, kun je iets aan de oorzaak doen. Dit is met klassieke cosmetica niet mogelijk. Maar met S.P.A.-aromatherapie wordt juist dáár naar gekeken. Zo wordt de verbetering van de huid bij de oorzaak aangepakt. Vaak wordt gedacht dat dit is op te lossen door gebruik van voedingssupplementen. Maar deze zijn slechts een aanvulling op mogelijke tekorten. Het woord ‘voedingssuplement’ zeg het zelf al; supplement; aanvulling. Ook dit is maar een gedeeltelijke oplossing.

 

Etherische oliën werken altijd rechtstreeks aan de oorzaak.

Even en concreet voorbeeld: Stel, u heeft last van rode adertjes in het gezicht (couperose). Dit ontstaat omdat het bindweefsel (het elastiek) in de bloedvaatwandjes verslapt is. Een voedingssuplement moet eerst opgenomen worden via het maagdarmkanaal naar de bloedbaan. Etherische oliën werken rechtstreeks en direct op het bindweefsel van de vaatwanden en versterken het.