Nieuws & acties

Wilt u graag kans maken op een gratis gezichtsbehandeling?
De decembermaand komt er weer aan. Daarom willen wij van Salon “Pure & Beauty” graag iemand verrassen met  een gratis gezichtsbehandeling. “Like” de pagina van Salon “Pure & Beauty” en vertel waarom juist u die behandeling zou moeten krijgen. Onder de leukste of origineelste aanmeldingen wordt op Eerste Kerstdag een gezichtsbehandeling verloot t.w.v. 63,50 euro. Dus wilt u die behandeling voor uzelf of misschien om een ander cadeau te geven; reageer dan nu.

Btw-verhoging van 19% naar 21%.
Wat betekent dit voor u.
De regering heeft besloten om per 1 oktober de btw-tarieven te verhogen van 19% naar 21%. Omdat btw-tarieven bij wet zijn geregeld, zijn wij net als alle Nederlandse bedrijven verplicht om te voldoen aan deze verhoging en vanaf 1 oktober 2012 21% btw af te dragen. Dit betekent dat het verschil per 1 november doorberekend zal worden in behandelingen en produkten. U profiteert dus nog 1 maand van de oude prijzen.

Tip: Koop voor 1 november uw produkten.

Leer de fijne kneepjes van een mooie make-up!

Wilt u meer weten over hoe u een mooie make-up aanbrengt? Dan is een workshop misschien iets voor u. Dit kan met een paar vriendinnen of collega’s. U kunt uzelf ook alleen opgeven voor een workshopavond. Met maximaal 4 personen per avond kunt u deelnemen.

Tijdens de workshop, waarin u vooral zelf aan de slag gaat, krijgt u persoonlijk advies, tips en trucs en krijgt u stap voor stap uitleg over het aanbrengen van een mooie, egale, passende make-up. U krijgt uitleg van reiniging tot aan de finishing touch van de make-up. Kosten €25,- per persoon.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en we laten u natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Voor iedereen is er na afloop een presentje.

In overleg kan de workshop ook eventueel bij u thuis gegeven worden.

Bent u enthousiast geworden, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of per e-mail.
 

Salon “Pure & Beauty” op Facebook

Wij zijn ook op Facebook te vinden. Klik “vind ik leuk” aan op de pagina en blijf als eerste op de hoogte van interessante feiten, nieuws en aanbiedingen.